Kbeautyspot - Om oss / FAQ

Kbeautyspot
Org. nr. 19950730-2611
Ruddammsgatan 50b
803 11, Gävle

 

Vad är Kbeautyspot?
Välkommen till Kbeautyspot, Sveriges nya portal för k-beauty! Vi hoppas kunna erbjuda dig den allra bästa k-beautyupplevelsen. Hittills har Sverige enbart erbjudits k-beauty i en ytterst avskalad skala, och trots att en inbiten skönhets-entusiast med stor chans redan har koll på begreppet så är vår vision är att tänja på dessa gränser och introducerade konceptet ytterligare.

Vad är "k-beauty"?
K-beauty står för koreansk beauty, alltså skönhetsprodukter från Sydkorea. Sydkorea har länge varit världsledande inom kategorin skönhet, och nu har även resten av världen börjat ta del av den forskning och teknologi som ligger bakom deras framgång. Många av de internationella märken som du redan känner till idag jobbar nära med tillverkare i Sydkorea i framställningen av sina produkter.

Kan vem som helst använda k-beauty?
Precis alla kan ta del av k-beauty! Trots ett till synes oändligt vimmel av produkter så har alla k-beautyprodukter en sak gemensamt - din hälsa! Inom k-beauty går naturlig skönhet först, och med hjälp av innovativa produkter hjälper k-beauty dig att vårda din hud och framhäva din naturliga skönhet.

Skickas min beställning från Sydkorea? Kommer jag behöva betala tullkostnader på min beställning?
Nej! Vi importerar själva alla våra produkter till Sverige, så att du som kund inte ska behöva stå för dyra tullkostnader. Din beställning skickas från vårt lager här i Sverige - och inga extra kostnader tillkommer efter att du har betalat för dina produkter samt frakt.

När kommer min beställning?
Den normala leveranstiden är 2-5 dagar. Beställningar lagda på helger skickas på måndagen därpå. Vid eventuella förseningar, kontakta oss på hello@kbeautyspot.com.